Leuven Jazz

Leuven JazzVorig jaar mochten we meegenieten op de eerste versie van Leuven Jazz en volgende week is het festival al aan de tweede editie toe. Opnieuw met een veelbelovend programma waarbij de diversiteit zo groot is als de jazz zelf. In een stad waar alles op wandelafstand ligt wordt het heerlijk snoepen van artiesten grote headliners en jong talent in een mix van concerten, exposities, theaterstukken en films.

leuven jazz 3Jef Neve inviteert en dat belooft een muzikaal feestje te worden. Vette grooves van Robert Glasper Experiment, een jazzkroegentocht met veel talent van eigen bodem, en zelfs verkenningen in de spiritual jazz met Nat Birchall Trio doen ons zeker watertanden bij een heerlijk menu van uitgelezen ingrediënten. Alleen, met vrienden of zelf met je familie. Er is voor iedereen wat.

leuven jazz 2Wij zijn ter plaatse en vertellen u graag hoe het geweest is. Kom ook mee genieten van al dat moois.

 

 

leuven jazz 4‘Leuven Jazz’ wordt georganiseerd door 30CC, in samenwerking met Het Depot, Appeltuinjazz, MuziekMozaïek, Kunstencentrum STUK (Jazz op Zondag), Cinema ZED, At The Bebop, de Bib Leuven, Libertad, Hungaria, Entrepot Café, MijnLeuven, M-museum Leuven, Museum Parkabdij, Radio Scorpio & vzw Oude Markt.

De provincie Vlaams-Brabant, Stella Artois, De Streekkrant en De Zondag zijn de trotse partners van ‘Leuven Jazz’.

Van 19 tot 23 maart in Leuven.

www.leuvenjazz.be

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.